Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Indrukwekkende trailer van Red Alert 3

Het derde deel in de befaamde Command & Conquer: Red Alert-serie plaatst opnieuw het Westen tegenover het Rode Gevaar. Door het stoeien met de tijd, zijn de Russen opnieuw een wereldmacht van formaat geworden maar tegelijkertijd is een derde supermacht opgestaan: The Army of the Rising Sun... ofwel de Japanners.

Bekijk nu de nieuwe trailer van de game hieronder. Red Alert 3 is beschikbaar vanaf 30 oktober voor de pc en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?