Indiana Jones uit pre-productie fase

Later dit jaar zal de nieuwe Indiana Jones film in de bioscoop verschijnen. Vandaag heeft een bron binnen Lucas Arts bekendgemaakt dat men ook is gestart met de ontwikkeling van de game rond deze avonturier.

De game bevindt zich al sinds ongeveer twee jaar in de zogenaamde 'pre-productie'-fase, doordat Star Wars: The Force Unleashed voorrang kreeg binnen de ontwikkelstudio. Nu is men dus eindelijk gestart met de daadwerkelijke ontwikkeling van de game, die gebruik zal gaan maken van NaturalMotion's "euphoria" technologie. Deze technologie zal moeten zorgen voor een dynamische en daardoor unieke ervaring.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?