Inbreker betrapt tijdens het gamen

Zojuist had een vrouw van 22 jaar uit het Amerikaanse Joliet de schrik van haar leven, toen een 20 jarige man op haar Nintendo DS zat te spelen. De jonge man was even gaan pauzeren tijdens zijn inbraak, om even een spelletje te spelen op de Nintendo DS van zijn slachtoffer.

De jonge man rende het huis uit, nam haar roze iPod Touch mee en liet een hoop rommel voor zijn slachtoffer achter. De man werd even later aangehouden door de polite en mevrouw kreeg haar roze iPod Touch weer terug.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?