In twee weken tijd 650.000 Wii's verkocht

Nintendo Amerika kondigt aan dat zij in de eerste twee weken van november 650.000 Wii's hebben verkocht. De eerste week waren dat 300.000 Wii's en de tweede week waren dat nog eens 350.000 exemplaren. Volgens Nintendo de op één na beste verkoopperiode tot nu toe.

Op het moment is de productie van Nintendo omhoog gedaan naar 1,8 miljoen stuks per maand. Toch heeft Nintendo erg veel moeite om aan de vraag te voldoen. Eerder maakten wij op Gameliner bekend dat de console in Engeland totaal uitverkocht is.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?