Pure

  • Ontwikkelaar Black Rock Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

In september kan je puur proeven

Pure is de nieuwe offroad racer waarbij je geen smetvrees moet hebben. Het laat je vette tricks doen en op gedetailleerde banen scheuren. Er zal ook een demo aankomen van deze game.

In september zal de demo van Pure op het PlayStation Netwerk en Xbox Live verschijnen. De demo geeft je een voorproefje van de game door middel van een tutorial en een track in Italië.

Pure komt 16 september uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?