Lord of the Rings Online: Mines of Moria
  • ONTWIKKELAAR Turbine
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 november 2008
  • PLATFORMEN Pc
  • GAMELINER SCORE -

In november naar de mijnen van Lord of the Rings

De eerste uitbreiding voor de game Lord of the Rings Online gaat binnenkort uitkomen. Codemasters heeft bekendgemaakt dat de uitbreiding Mines of Moria op 18 november 2008 uitgebracht zal worden.

In de uitbreiding zitten verschillende nieuwe features, zoals het maximale level dat verhoogt wordt naar zestig, nieuwe omgevingen en de mogelijkheid om je wapens naar jouw smaak te bewerken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?