Command & Conquer: Red Alert 3
  • ONTWIKKELAAR EA LA
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

In maart Red Alert 3 voor Mac gebruikers

Apple-fans zoals bijvoorbeeld onze Sharmineh, kunnen vanaf maart ook Red Alert 3 spelen op hun systeem. Dit heeft zojuist Electronic Arts bevestigd.

De laatste tijd worden steeds meer games uitgebracht voor de Mac en waarschijnlijk is dit nog maar het begin. Command & Conquer: Red Alert 3 zal verkrijgbaar zijn voor ongeveer dertig euro.

Je systeem moet wel aan de volgende systeemeisen voldoen:

System requirements will call for Mac OS X 10.5.6 or later, Intel Core Duo Processor, 1024MB RAM, ATI X1600 or Nvidia 7300GT or better 3D card, and 10GB hard disk space.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?