Gran Turismo 5: Prologue

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

In-game beelden van F1-auto in GT5 Prologue

Dat er allemaal prachtige auto's in Gran Turismo 5 Prologue aanwezig zullen zijn kunnen we natuurlijk niet omheen. Maar zojuist komt er nog iets moois, altijd al in een F1-auto willen scheuren? Dan is dit je kans, want ook de Ferrari F2007 is voor twee miljoen in-game credits te koop.

Een ding is je daarbij gegeven, anderen zullen het afleggen tegen jouw F1-auto.

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

Vanaf 28 maart is Gran Turismo 5 Prologue verkrijgbaar in de PlayStation Store en kun je hem vanaf 29 maart hier bij Gameliner kopen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?