Check hier alle PlayStation State of Play content

In bad met je Xbox 360

Nou moet je niet meteen met je Xbox 360 in bad springen, want daar is die nog steeds niet tegen bestand. Je kunt nu wel een speciale Xbox 360 controller kopen voor in bad. Iemand heeft namelijk een zeep gemaakt in de vorm van een Xbox 360 controller.

Buiten Amerika zullen we echter wel wat meer moeten bètalen om dit unieke stukje zeep in handen te krijgen. Mocht je toch graag een Xbox 360 controller van zeep willen hebben dan kun je terecht op deze site.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?