Gran Turismo 5: Prologue

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

In augustus racet Gran Turismo TV naar je toe

Gran Turismo 5 Prologue koop je natuurlijk om te racen, maar als echte racefanaat haal je er meer mee in huis dan alleen een racegame. Gran Turismo 5 Prologue zal namelijk ook Gran Turismo TV krijgen.

Gran Turismo TV is een online videotheek waar je verschillende programma's kunt aanschaffen en downloaden. Al deze programma's hebben natuurlijk te maken met auto's. Er zijn zowel programma's waar je voor moet betalen als programma's die gratis te downloaden zijn. Onder de programma's waarvoor je moet betalen vind je onder andere Top Gear.

Gran Turismo TV komt in augustus naar de PS3. Hoeveel de bètaalde programma's zullen kosten is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?