In april kan de PS3 bezitter eindelijk naar huis

In april kunnen alle PlayStation 3 bezitters eindelijk de online wereld van Home ontdekken. Een medewerker van Sony Benelux heeft dit gemeld aan Ownage.nl. Of het allemaal klopt kunnen we nu niet controleren. Kijk je echter na de stand van zaken dan kan het nog wel eens waar zijn.

Sony komt tijdens de launch van Home ook met prepaid-kaarten. Gamers kunnen deze kaarten gebruiken om dingen te kopen in Home. Of de kaarten ook werken in de PlayStation Store is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?