In 2009 kun je je prijzenkast pas echt vullen

Vanaf januari 2009 zullen alle nieuwe PlayStation 3-games Trophies ondersteunen. De website Videogamer.com kreeg eerder deze week een tip binnen van iemand uit de gameindustrie die dit wist te melden.

Vandaag heeft een PR medewerker van Sony Computer Entertainment Europe deze informatie bevestigd:

"Yes from Jan 09 all games must have trophies."

Dit nieuws zal zeker positief zijn voor PS3-gamers. Aangezien niet bij elke game het Trophy-systeem wordt ondersteund is het erg frustrerend als je de game hebt uitgespeeld, en er later een patch verschijnt voor de game. Dan moet je de game nog eens spelen. Gelukkig zal begin volgend jaar dit helemaal opgelost zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?