Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 22 april 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods releasedatum bekend

Ubisoft heeft de releasedatum van de de derde uitbreiding van Immortals Fenyx Rising bekendgemaakt. Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods verschijnt namelijk nog deze maand.

Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods is de laatste uitbreiding die als onderdeel van de Season Pass uitkomt volgens de roadmap.In de nieuwe uitbreiding vertrekt Ash naar een nieuw land, genaamd Pyrite Island. Het doel is om de goden met elkaar te verenigen na de problemen die zijn ontstaan op de Olympus. Zo moet je onder andere Poseidon en Hades weten te overtuigen. Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods gaat gebruikmaken van een nieuw brawler-gevechtssysteem. Om spelers alvast klaar te stomen voor de nieuwe uitdagingen, is er een nieuwe missie beschikbaar in het noordoosten van Golden Isle.

Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods verschijnt op 22 april voor de pc, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de Xbox Series.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?