Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Immortals Fenyx Rising krijgt een tijdelijke quest

Immortals Fenyx Rising heeft een tijdelijke Blood of Zeus crossover quest toegevoegd aan de game, die je tot en met 28 januari kunt spelen.

De quest, 'A Tribute to Family', is beschikbaar voor de game als deel van een crossover evenement in het thema van de geanimeerde Netflix serie Blood of Zeus. In de komende dagen kun je deze quest spelen, als je tenminste de 'Gods and Monsters' quest hebt afgerond. Je kunt de missie starten door naar de Hall of the Gods te gaan en met de eenzame geest te praten. Je wordt dan op een missie gestuurd om twee mythologische wezens te verslaan die volgens Ubisoft 'van een andere wereld' zijn. Als je de missie volbrengt ontvang je de Eagle pendant en aankleedopties in het thema van Blood of Zeus. Daarnaast kun je ook een Blood of Zeus wapenpakket en personagepakket kopen, met themaskins voor een zwaard, bijl, boog, harnas, helm, vleugels, rijdier en Phosphor.

De Immortals Fenyx Rising quest, A Tribute to Family, is beschikbaar tot en met 28 januari.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?