IL-2 Sturmovik: Birds of Prey demo arriveert morgen

Vanaf morgen kunnen Xbox 360 bezitters aan de slag met de demo van IL-2 Sturmovik: Birds of Prey. Deze demo is dan te vinden op Xbox LIVE Marketplace. 505 Games vertelde het volgende over de demo:

The IL-2 Sturmovik: Birds Of Prey demo will give players a taste of two of the game's memorable conflict scenarios, The Battle of Britain and The Battle of the Bulge.

De game zal naast een release op de Xbox 360 ook verschijnen op de PC, PlayStation 3, PlayStation Portable en de Nintendo DS. De release staat gepland op 4 september.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?