Uncharted 2: Among Thieves

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

IJskoude Uncharted 2 teaser

Uncharted: Drake's Fortune was één van de lanceringsgames voor de PlayStation 3 en een wereldwijd succes. Een vervolg kon dan ook niet langer uitblijven en hieronder laten we je de eerste trailer zien, waarin Nathan Drake door een sneeuwgebergte heenloopt. De game zal zich waarschijnlijk in Azië gaan afspelen en daardoor lijkt het gebied wel veel van Tibet weg te hebben.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?