idSoftware kijkt verder dan DOOM Eternal

Geplaatst: 16 maart 2020 10:12
Aangepast: 16 maart 2020 10:21

DOOM Eternal moet nog uitkomen, maar idSoftware en Bethesda hebben al ideeën voor wat erna gaat komen. Een vervolg op de shooter is dus bijna een zekerheidje.

Nog slechts een paar dagen en dan is DOOM Eternal eindelijk verkrijgbaar. Dat de game nog niet uit is weerhoudt idSoftware en Bethesda er echter niet van om al ideeën op tafel te gooien voor een eventueel vervolg, zo vertelt Hugo Martin. De game director van DOOM Eternal vertelde dit in een recent interview. Ook werd er natuurlijk even gevraagd naar eventuele uitbreidingen voor DOOM Eternal. Hoewel Martin er niet inhoudelijk op in kon gaan, is het wel zeker dat er singeplayer DLC gaat verschijnen voor DOOM Eternal. Mocht je dus snel klaar zijn met DOOM Eternal, dan staat je na release ook nog wat te wachten.

DOOM Eternal verschijnt op 20 maart voor pc, Google Stadia, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: GameRant
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord