DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

idSoftware kijkt verder dan DOOM Eternal

DOOM Eternal moet nog uitkomen, maar idSoftware en Bethesda hebben al ideeën voor wat erna gaat komen. Een vervolg op de shooter is dus bijna een zekerheidje.

Nog slechts een paar dagen en dan is DOOM Eternal eindelijk verkrijgbaar. Dat de game nog niet uit is weerhoudt idSoftware en Bethesda er echter niet van om al ideeën op tafel te gooien voor een eventueel vervolg, zo vertelt Hugo Martin. De game director van DOOM Eternal vertelde dit in een recent interview. Ook werd er natuurlijk even gevraagd naar eventuele uitbreidingen voor DOOM Eternal. Hoewel Martin er niet inhoudelijk op in kon gaan, is het wel zeker dat er singeplayer DLC gaat verschijnen voor DOOM Eternal. Mocht je dus snel klaar zijn met DOOM Eternal, dan staat je na release ook nog wat te wachten.

DOOM Eternal10

DOOM Eternal verschijnt op 20 maart voor pc, Google Stadia, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON GameRant

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?