Check al onze gamescom content hier!

id Software wil zo snel mogelijk beginnen met RAGE 3

RAGE 2 ligt nog koud in de schappen, maar toch zijn er nu al plannen voor de opvolger RAGE 3. Dat blijkt uit een interview dat The Hollywood Reporter met Tim Willits van id Software had.

De studio laat er liever dus geen gras over groeien. Nog voor het tweede deel goed en wel uit is, geeft Willits aan graag te willen werken aan het vervolg en het liefst zo snel mogelijk. De reden hiervoor is omdat de RAGE-franchise onbeperkte mogelijkheden biedt. Het kan allemaal niet te gek. Op een gegeven moment bedachten ze bijvoorbeeld dat het leuk zou zijn om op gigantische kakkerlakken te rijden. Momenteel is het bedrijf nog druk bezig met de ontwikkeling van DOOM Eternal.

RAGE 26

RAGE 2 is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?