Id Software overgenomen

Id Software is overgenomen door ZeniMax Media. Dat is gisteren bekendgemaakt. Hoeveel er bètaald is voor de overname is niet bekendgemaakt. ZeniMax Media is ook eigenaar Bethesda Softworks.

Ondanks de overname blijf id Software als zelfstandige studio functioneren en hebben ze nu de zakelijke en financiële middelen beschikbaar om verder te groeien.

Id Software werkt op dit moment aan Rage en Doom 4.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?