Check hier alle PlayStation State of Play content

IBM gecontacteerd door Sony en Nintendo

Het gaat economisch niet goed, daarom hebben Sony, Microsoft en Nintendo besloten om de huidige generatie consoles langer mee te laten gaan, maar er wordt nog steeds gebrainstormd over volgende generaties.

CPU-fabrikant IBM heeft van Sony en Nintendo de opdracht gekregen om nieuwe chips te ontwikkelen. Iedere console-CPU wordt ontwikkelt door IBM. Het is nog niet bekend waarvoor IBM de chips moet gaan maken. Sony gebruikt de CPU's van IBM ook in andere producten, maar aangezien Nintendo geen andere producten produceert dan consoles en handhelds, is de kans groot dat de nieuwe chip in een nieuw Nintendo-product komt.-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?