Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Hyves beschikbaar voor de PSP

Sony Computer Entertainment werkt samen met de populaire sociale netwerk website Hyves. PlayStation Portable bezitters kunnen vanaf vandaag filmpjes en foto's van vrienden heel makkelijk naar hun PSP downloaden.

Sociaal zijn is tegenwoordig populair onder alle soorten en maten. Sony en Hyves vonden dat het tijd werd om entertainment en sociale netwerken samen te fuseren.

Naast het downloaden van filmpjes en foto's is ook de websiteformaat aangepast om optimaal van Hyves te genieten op je PSP. Zo kun je ook mobiel je eigen profiel en dat van je vrienden bekijken op Hyves

De samenwerking met Hyves benadrukt de multifunctionaliteit van de PSP. We bieden de Hyves gebruiker en PSP bezitter iets wat tot op heden niet mogelijk was. Met één druk op de knop heb je foto's en filmpjes van vrienden in je binnenzak. Naast de vele functionaliteiten van de PSP is er dus weer een reden bijgekomen om een PSP in huis te halen. Met meer dan zeven miljoen gebruikers is Hyves een fantastische partner.

En een reactie van Hyves:

Het vergroten van mobiel gebruik van Hyves is een van onze belangrijkste prioriteiten. Daarom willen we de belangrijkste mobiele devices optimaal ondersteunen. De PSP is erg populair, zeker onder een belangrijk deel van onze doelgroep, dus we zijn erg blij dat we nu in een nauwe samenwerking met Sony deze versie van Hyves voor de PSP lanceren

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?