Hyper Scape krijgt tijdelijke gamemodus Faction War

Geplaatst:

Een week na de release van Hyper Scape voegt Ubisoft een derde gamemodus toe. Maak je klaar voor de tijdelijke gamemodus Faction War, waarin de strijd weer losbarst.

Hyper Scape kwam vorige week uit en had tijdens de release twee gamemodi. De standaard Crown Rush voor squads van drie en de Crown Rush waar je in je eentje moet zien te overleven in de stad. De komende twee weken is daar een extra gamemodus aan toegevoegd. In Faction War worden de 96 spelers verdeeld in vier groepen, de Factions. Elke groep krijgt in het begin een hoek van de map, zodat spelers zich veilig kunnen voorbereiden. Een Faction is pas uitgespeeld als de laatste speler een Echo is geworden. De Faction die als enige nog spelers op de map heeft, heeft het potje gewonnen. De match begint in squads van drie, maar je kunt spelers van dezelfde Fraction weer tot leven wekken.

Hyper Scape is gratis te spelen via de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Faction War is momenteel te spelen en verdwijnt over twee weken.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyper Scape

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord