SoulCalibur VI

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Hwang keert terug naar SoulCalibur 6

Bandai Namco heeft bevestigd dat het laatste personage dat er als deel van de Season Pass 2 DLC van SoulCalibur 6 bijkomt, de favoriet Hwang zal zijn.

Hwang kwam voor het eerst in beeld in de vechtserie in 1995. Daarna kwam hij als speelbaar personage voor in Soul Edge, SoulCalibur en SoulCalibur 3. In de games die hierop volgden kwam Hwang helaas alleen langs als NPC, tot ergernis van veel fans. Koreaanse strijder Hwang voegt zich bij SoulCalibur 6 vanaf 2 december, samen met een update die ook een nieuwe arena met zich meebrengt, genaamd Motien Pass Ruins. Daarnaast kunnen we ook de delen van het klassieke kostuum van Seong Mi-Na verwachten, meer Tekken CAS onderdelen en nieuwe afleveringen van Mitsurugi en Nightmare. Om het te vieren plaatste Bandai Namco een nieuwe teaser tijdens de laatste SoulCaliber Online Challenge die afgelopen weekend werd gehouden.

Hwang voegt zich bij het team van SoulCalibur 6 op 2 december.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?