Hwang keert terug naar SoulCalibur 6

Geplaatst: 30 november 2020 10:07
Aangepast: 30 november 2020 10:21

Bandai Namco heeft bevestigd dat het laatste personage dat er als deel van de Season Pass 2 DLC van SoulCalibur 6 bijkomt, de favoriet Hwang zal zijn.

Hwang kwam voor het eerst in beeld in de vechtserie in 1995. Daarna kwam hij als speelbaar personage voor in Soul Edge, SoulCalibur en SoulCalibur 3. In de games die hierop volgden kwam Hwang helaas alleen langs als NPC, tot ergernis van veel fans. Koreaanse strijder Hwang voegt zich bij SoulCalibur 6 vanaf 2 december, samen met een update die ook een nieuwe arena met zich meebrengt, genaamd Motien Pass Ruins. Daarnaast kunnen we ook de delen van het klassieke kostuum van Seong Mi-Na verwachten, meer Tekken CAS onderdelen en nieuwe afleveringen van Mitsurugi en Nightmare. Om het te vieren plaatste Bandai Namco een nieuwe teaser tijdens de laatste SoulCaliber Online Challenge die afgelopen weekend werd gehouden.

Hwang voegt zich bij het team van SoulCalibur 6 op 2 december.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SoulCalibur VI

Series

Soul Calibur

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 oktober 2018

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord