Huxley mist de eindejaars halte

De gratis te spelen MMO game Huxley werd eerder dit jaar in juni al uitgesteld naar het einde van 2008. Nu blijkt het dat de game ook dit niet gaat halen, want de ontwikkelaar Webzen heeft gezegd dat de game nu uit gaat komen in de eerste helft van 2009.

De reden voor dit uitstel komt volgens Webzen door problemen met de lokalisatie van de game. Op het moment loopt er in Korea ook een open-bèta van het spel, dus waarschijnlijk zal Webzen wachten totdat die is afgelopen, om de game te verbeteren op de punten die in de bèta zijn gesignaleerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?