Control
  • ONTWIKKELAAR Remedy
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Huidige generatie consoles hebben moeite met Control

De game Control ondervindt grafische moeilijkheden op de huidige generatie consoles. De game speelt lekker weg op een grafisch krachtige pc, maar de hardware van de PlayStation 4 en Xbox One laten het aan de wensen over.

De game Control is nog niet heel lang uit en onze eigen Patrick was er meteen bij met een review. Het schijnt dat de huidige generatie consoles moeite hebben met het grafische werk achter de game. En dit merken spelers vooral als er intensieve gevechten plaatsvinden. De framesnelheden kunnen dan zakken naar tien frames per seconde, zo schrijft John Linneman in zijn uitgebreide analyse op Eurogamer. De PlayStation 4 kampt vaker met de framevertragingen dan de Xbox One. Ook de nieuwere versies van de consoles, PlayStation 4 Pro en Xbox One S, kampen met dezelfde problemen.

Control2

Control kwam gister uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Eurogamer

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?