Check hier alle PlayStation State of Play content

Houser: Gay Tony populairder met retail release

De co-founder van Rockstar, Dan Houser, heeft in een interview zijn verhaal gedaan over het feit dat de nieuwe downloadable content voor GTA IV , The Ballad Of Gay Tony, ook op een normale disc zal verschijnen.

Volgens Houser zullen meer mensen de uitbreiding spelen als deze ook op een DVD wordt verkocht. Hij vergelijkt het met het kopen van liedjes, die mensen vaak liever aanschaffen door de CD in de winkel te kopen in plaats van via internet.

I know, as a consumer, I'm more comfortable buying songs, which are almost like playing a jukebox, than I am buying movies as purely digital items. We all feel that way, so we can surely get more people to experience it if we put it on a disc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?