Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Hours of Darkness begin juni beschikbaar voor Far Cry 5

Ubisoft heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we de eerste DLC van Far Cry 5 kunnen verwachten. Volgens het bedrijf verschijnt Hours of Darkness op 5 juni.

Het gaat dus om de eerste DLC van de game en deze neemt ons mee naar het verleden. In de hoofdrol staat Wendell ‘Red' Redler, deze man afkomstig van Hope County trekt naar Vietnam en beleeft daar de hartverscheurende oorlog. De DLC bevat daarnaast nieuwe gear en vaardigheden. Ook worden er twee nieuwe modi beschikbaar na het uitspelen van het verhaal. Survivor modus, waarbij gelimiteerde loadout een dingetje is, en Action Movie modus, die de moeilijkheidsgraad behoorlijk hoog maakt. De eerste beelden van de DLC zie je hieronder.

Hours of Darkness is beschikbaar voor mensen met de Season Pass of kost anders los €11.99.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?