Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Horizon Zero Dawn pc updates worden vertraagd

Guerilla Games geeft aan dat het tempo voor nieuwe updates van Horizon Zero Dawn voor pc wordt verlaagd. Hierdoor kan de ontwikkelaar zich richten op hun volgende game, Horizon Forbidden West.

Vandaag is patch 1.10 voor Horizon Zero Dawn gelanceerd. Hiermee zijn de grootste problemen opgelost in de game en kan Guerilla zich focussen op het ontwikkelen van Horizon Forbidden West. De laatste update bevat het oplossen van crashes, prestatieverbetering die 250 MB VRAM bespaart op alle AMD GPU's en grafische verbeteringen. Horizon Forbidden West is het vervolg op Horizon Zero Dawn en werd als grote klapper onthuld tijdens het PlayStation 5-event.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West komt uit in 2021 voor de PlayStation 5.

BRON guerilla-games.com

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?