Homoseksuele relaties toegestaan in Fire Emblem: Three Houses

Geplaatst: 16 juli 2019 11:56
Aangepast: 16 juli 2019 11:56

Ook in games wordt de LGBT-community steeds meer geaccepteerd en zelfs omarmd. Zo zijn homoseksuele relaties straks ook toegestaan in Fire Emblem: Three Houses.

De Fire Emblem-serie draait natuurlijk voornamelijk om het uitvoeren van tactische gevechtshandelingen, maar dat is lang niet het enige. Naast een meeslepend verhaal speelt de romantiek ook altijd een rol. Vorige maand gaf Nintendo al aan dat het ook in Fire Emblem: Three Houses weer mogelijk gaat zijn om verschillende personages aan elkaar te koppelen. Nintendo of America heeft onlangs aan gamesite USGamer bevestigd dat het in de aankomende Fire Emblem-game ook mogelijk gaat zijn om homoseksuele relaties tussen personages te onderhouden. Het gaat hier echter wel om enkele specifieke personages, waarvan Nintendo nog niet wil zeggen welke dat zijn.

Afbeelding: Nintendo

Fire Emblem: Three Houses verschijnt 26 juli voor de Nintendo Switch.

Bron: USGamer
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem: Three Houses

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 juli 2019

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord