Story of Seasons: Friends of Mineral Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Homohuwelijk mogelijk in Friends of Mineral Town-remake

Homohuwelijk en relaties met iemand van hetzelfde geslacht zijn officieel mogelijk in Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Dat maakte uitgever XSEED Games bekend in een blog over de Friends of Mineral Town-remake.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town werd vorig jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game is al beschikbaar in Japan en komt 10 juli uit in het Westen. Een lange wens van de fans is de mogelijkheid om een relatie aan te gaan met iemand van hetzelfde geslacht. In de Japanse versie van de remake draaien ze er een beetje omheen met de 'Best Friend' systeem, waar spelers kunnen gaan samenwonen en een partnerschap aan kunnen gaan met hun beste 'vriend of vriendin'. XSEED heeft voor de Westerse versie besloten om het gewoon een relatie en huwelijk te noemen. In het blog word gezegd dat dit besluit is genomen met de volledige steun van de producers van Marvelous.

Story of Seasons Reunion in Mineral Town

Story of Seasons: Friends of Mineral Town komt 10 juli uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?