Home nog lang niet thuis

Home, de online wereld voor op de PS3, laat nog even op zich wachten. Eerder stond er een open bèta gepland voor deze zomer, maar Sony liet weten dit te moeten uitstellen tot de herfst. Reden hiervoor is dat Home nog niet optimaal werkt.

Home is een online wereld voor de PlayStation 3. PS3-bezitters kunnen hun eigen speler creëren, waarbij de online persoon aangepast kan worden op verschillende manieren: niet alleen de kleding kan worden veranderd, maar zelfs een eigen huis kan ingericht worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?