Home komt morgen

We hebben er lang op moeten wachten en sommige mensen mochten al deelnemen aan de bèta van PlayStation Home. Zo mocht ook onze Marc zijn snuffertje in de virtuele wereld van Sony zetten.

Morgen zal de bèta van Home voor iedereen beschikbaar zijn. De bèta is helemaal gratis. Je zal er morgen wel vroeg bij moeten zijn, omdat de server overbelast kan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?