Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Home eind oktober?

Home stelt je in staat om je PlayStation Network vrienden te ontmoeten in een virtuele omgeving. Bijvoorbeeld jouw eigen appartement. Er was nog geen releasedatum voor deze 'game' bekend. Daar is nu wat verheldering over.

Iemand die zichzelf TedTheDog noemt beweert dat hij bij het ontwikkelingsteam hoort van Home. Op deze site zegt hij het volgende:

"2.5 is what we're waiting for and 'October' is what I've heard, later October is my guess,"

De man beweert dus dat Home eind oktober uit zal komen, samen met de nieuwe 2.5 firmware. De tijd zal het leren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?