Home bèta krijgt 100.000 extra deelnemers

Tegenwoordig is het voor ontwikkelaars een must om gretige gamers een gesloten of open bèta te laten spelen. Op deze manier kan de ontwikkelaar bugs uit het spel filteren zonder extra geld te bètalen voor echte testers. Sony Computer Entertainment heeft sinds augustus een gesloten bèta van PlayStation Home. Tot nu had Sony maar twee keer extra spelers uitgenodigd om deel te nemen, maar binnenkort zullen er 100.000 extra PlayStation 3 bezitters gevraagd worden om mee te doen. De uitnodigingen zullen vandaag, morgen of overmorgen aankomen, omdat Sony problemen met haar mailservers heeft.

PlayStation Home is een gratis online service vergelijkbaar met het computer spel Second Life. De speler moet een personage creëren, kan daarna een virtuele wereld verkennen en als het ware een tweede leven leiden. De speler heeft bijvoorbeeld een eigen huis en heeft de mogelijkheid om te socialiseren met andere mensen zoals je dat in het echt ook zou doen.

De game is sinds 2004 in ontwikkeling en eind dit jaar zal het exclusief voor de PlayStation 3 uitkomen. Het spel is gratis om te spelen, maar sommige opties in het spel zoals HD-films kijken, extra meubels kopen en dergelijke zullen geld gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?