Home bèta bijna af

Het ziet ernaar uit dat Sony eindelijk met de bèta versie van 'Home' komt op het PlayStation Netwerk.

Na bijna 4 jaar in ontwikkeling is Sony eindelijk klaar om de deuren te openen voor de pers en de media naar deze langverwachte online-community service. Dit betekent meestal dat het project bijna af is. Er is nog geen specifieke datum gegeven, maar we verwachten meer nieuws in de aankomende twee weken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?