Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022

Geplaatst: 13 januari 2021 20:40

Hogwarts Legacy is uitgesteld tot 2022. Dit maken uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar Avalanche Studios bekend via een statement op Twitter.

Een vervelend bericht voor de Harry Potter fans. De actie/RPG is uitgesteld naar volgend jaar. In de statement, die werd vrijgegeven op Twitter, wordt uitgelegd waarom. Dit keer wordt het Covid-19 virus niet genoemd, maar een andere directe reden wordt ook niet vrijgegeven. Ze geven aan dat ze erg blij waren met de reacties die ze kregen op Hogwarts Legacy. Ze willen de beste Harry Potter ervaring afleveren voor de fans, vandaar dat ze ervoor kiezen de game uit te stellen. Vorig jaar werd tijdens het PlayStation 5 showcase evenement Hogwarts Legacy aangekondigd.

Hogwarts Legacy verschijnt nu in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Avalanche Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord