Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022

Hogwarts Legacy is uitgesteld tot 2022. Dit maken uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar Avalanche Studios bekend via een statement op Twitter.

Een vervelend bericht voor de Harry Potter fans. De actie/RPG is uitgesteld naar volgend jaar. In de statement, die werd vrijgegeven op Twitter, wordt uitgelegd waarom. Dit keer wordt het Covid-19 virus niet genoemd, maar een andere directe reden wordt ook niet vrijgegeven. Ze geven aan dat ze erg blij waren met de reacties die ze kregen op Hogwarts Legacy. Ze willen de beste Harry Potter ervaring afleveren voor de fans, vandaar dat ze ervoor kiezen de game uit te stellen. Vorig jaar werd tijdens het PlayStation 5 showcase evenement Hogwarts Legacy aangekondigd.

Hogwarts Legacy verschijnt nu in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Avalanche Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?