Hogere omzet Atari dankzij Ghostbusters en Riddick

De omzet van de uitgever Atari steeg enorm in het eerste kwartaal van dit jaar ten opzichte van datzelfde kwartaal van vorig jaar. Atari zag haar omzet immers met 30,1% stijgen, economisch gezien een sterke vooruitgang. In totaal draaide de uitgever 54,5 miljoen euro omzet.

Deze stijging is te danken aan de verschijning van Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena en Ghostbusters: The Videogame. Deze games kwamen op een zeer gunstig moment uit, aangezien deze twee respectievelijk in april en juni verschenen. Ook wist Atari ons te melden dat ze dit niet als maatstaf gaan gebruiken voor de rest van het fiscale jaar 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?