Hoge cijfers voor Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 2: Among Thieves is bijna gearriveerd in de winkelschappen. De eerste reviews beginnen nu langzamerhand op het internet binnen te stromen. En er word zeker niet zuinig omgesprongen met de cijfers. De cijfers tot nu toe op een rijtje:

Official PlayStation Magazine US: 10
Gamesradar: 10
French Gamerzine: 10
IGN: 9,5
PSM3 Frankrijk: 21/20

Indrukwekkende cijfers dus, Uncharted 2 wordt een game die je niet mag missen! Opmerkelijk feit uit deze lijst is het cijfer van het Franse PSM3 magazine. De score in dit blad is maximaal 20/20, speciaal voor deze game hebben ze nog een extra punt cadeau gedaan. Naughty Dog kan dan nog zoveel schatten verstoppen in hun Uncharted games, dit is toch wel een schat van ongekende waarde die ze krijgen van PSM3. Voor het bewijs kun je een screenshot hieronder bekijken uit het blad:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?