Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Hoe wordt het geluid gedaan in Gears of War 2?

Nog twee maanden en dan kunnen we weer Locust-knallen met Gears of War 2. Deze game ziet er veelbelovend uit. We hebben alleen nog niks gezien op audiovisueel vlak.

Vandaag is er een trailer verschenen die dit allemaal laat zien. Je kan in de trailer zien dat er veel moeite wordt gedaan voor gamegeluiden, voice-acting en muziek.

Check de trailer hier

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?