Hoe Nukem op zijn gezicht ging!

Zojuist heeft website Wired onderzocht hoe ontwikkelaar 3D Realms de fout is ingegaan. Dit hebben ze gedaan door ex-medewerkers te ondervragen. De ontwikkelaar moest haar deuren sluiten.

De ontwikkelaar verloor het perspectief over het eindproduct, omdat men meer gefocust was op het willen zijn van de beste, aldus Wired.

Omdat er drang naar perfectie was bij de ontwikkelaar en er genoeg geld in kas was, waardoor enginewraps orde van de dag waren, is dit uiteindelijk fataal geworden voor 3D Realms. Door deze misstap, is er van alle goede bedoelingen niet veel van gekomen. THQ heeft zojuist aangegeven interesse te hebben in de Duke Nukem-franchise.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?