Ho Ho Home

Er zijn mensen die zich nu voorbereiden op pakjesavond, die al bezig zijn met het in elkaar draaien van allerlei leuke, vage, bizarre en soms gore surprises. Er zijn ook mensen die niet van schimmel houden, niet opgewonden raken van seniele mannen met mijters of gewoon niet graag de roe tegen hun billetjes krijgen. Deze mensen kunnen zichzelf dan wel weer blij maken met seniele mannen in een veel te krap rood pak vergezeld van rendieren.

Voor die laatste doelgroep is er wel leuk nieuws, mocht je je vervelen en alvast in de kerstsfeer willen komen dan kun je vanaf 10 december terecht in Home. Sony start vanaf dat moment namelijk een aparte room voor de kerstdagen. Hierin kun je jezelf vermaken door onder andere de elfjes van de Kerstman te assisteren, tevens is er voor de liefhebber een outfit te winnen. Dus ga gauw rond 10 december naar Home en deel daar je voorliefde voor kerst met de andere gamers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?