Check al onze gamescom content hier!
Hitman HD Enhanced Collection
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • RELEASEDATUM 11 januari 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE -

Hitman HD Enhanced Collection volgende week naar PS4 en Xbox One

Ontwikkelaar IO Interactive heeft de Hitman HD Enhanced Collection aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. De collectie bevat geremasterde versies van Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution, en is vanaf volgende week al digitaal verkrijgbaar.

Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution kunnen gespeeld worden op 60fps en met een 4K-resolutie. De games zijn daarnaast voorzien van scherpere textures, verbeterde shaduwen, belichting en betere controls. Hitman: Blood Money bevat de klassieke Hitman-gameplay met grote open levels waarin je tientallen mogelijkheden hebt om doelwitten te elimineren. In Hitman: Absolution wordt Agent 47 opgejaagd en is de gameplay meer lineair. Mocht je de games nog niet hebben gespeeld dan is dit het ideale moment om ze te ervaren.

Hitman HD Enhanced Collection

Hitman HD Enhanced Collection is vanaf 11 januari digitaal verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?