Hitman - Episode 2: Sapienza

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 26 april 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Stealth
  • Gameliner score

Hitman Episode 2: Sapienza tijdelijk gratis te downloaden

Ontwikkelaar IO Interactive heeft bekendgemaakt dat Hitman Episode 2: Sapienza tijdelijk gratis te downloaden is. De episode is te vinden als het Hitman Spring Pack en is tot en met 2 april beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Om het te spelen heb je wel de eerste episode nodig, die ook gratis te vinden is in de digitale stores.

Het Hitman Spring Pack bevat alle content van Sapienza, waaronder de hoofdmissie World of Tomorrow. Daarnaast krijgen spelers toegang tot alle Escalation Contracts, Challenge Pack, Featured Contracts en Elusive Targets, die zich afspelen in Sapienza. Als je het Spring Pack voor 3 april download dan blijft alle content hiervan voor altijd in jouw bezit. Mocht je upgraden naar de GOTY Edition dan behoud je alle voortgang die je in Episode 2 hebt gemaakt.

Hitman is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?