Hitman 3-VR getoond tijdens State of Play

Geplaatst:
Aangepast: 6 augustus 2020 23:41

Tijdens de PlayStation State of Play-presentatie van Sony heeft ontwikkelaar IO Interactive nieuwe beelden laten zien van de game Hitman 3. Bijzonder is dat de beelden in VR getoond werden.

Wie enthousiast wordt van virtual reality-technologie en de game Hitman kan waarderen is in de watten gelegd. In de nieuwe trailer, waarin de virtuele technologie centraal staat, was Agent 47 te volgen terwijl hij ronddwaalt in een chique ruimte. Nadat hij een martini achterover tikt, besluipt hij zijn prooi, terwijl hij in een luxe badkamer is aanbeland. Bekijk hieronder de trailer om zelf de virtuele ervaring te beleven.

Hitman 3 verschijnt op 3 januari voor PlayStation 5. Daarnaast wordt de game volledig speelbaar in PlayStation VR, evenals als de rest van de Hitman-trilogie.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord