Check hier alle E3 2021-content

Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Hitman 3 ontvangt performance-modus op Switch

Sinds kort is de cloudversie van Hitman 3 op de Nintendo Switch in een hogere framerate te spelen. De game ontvangt namelijk enkele maanden na de release een performance-modus.

Tijdens de Nintendo Direct Mini van oktober 2020 werd aangekondigd dat Hitman 3 en Control via cloud naar de Nintendo Switch zouden komen. De cloudversie van Control kwam diezelfde dag uit, maar fans van de Hitman-serie moesten nog even geduld hebben tot de release van alle versies van de game. Op 20 januari 2021 was het eindelijk zover en kon men aan de slag met het derde deel in de franchise. Rudy beloonde de game in zijn review van Hitman 3 met een nette score. Ook de cloudversie op de Nintendo Switch werd vanaf die dag speelbaar. Echter was het op de release alleen mogelijk om de game in 30 FPS te spelen. Daar komt nu verandering in. Sinds kort is er een performance-modus toegevoegd aan de Nintendo Switch-versie van Hitman 3. Deze zat wel al in de cloudversie van Control, maar ontbrak nog in het avontuur van Agent 47. In de reguliere modus konden spelers slechts in 30 FPS spelen met een resolutie van 1080p. Sinds de introductie van de performance-modus kan de framerate verhoogd worden naar 60 FPS, terwijl de resolutie daalt naar 720p. Ben je benieuwd naar hoe speelbaar deze versie van Hitman 3 is? Dan kun je ook in de gratis trialversie van Hitman 3: Cloud Edition aan de slag met de nieuwe performance-modus.

Hitman 3 cloud Switch performance modus

Hitman 3 is nu speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?