Hitman 3 krijgt gratis upgrade op Steam

Geplaatst:

Hitman 3-spelers die de game op Steam hebben, kunnen een gratis upgrade van hun game verwachten. Dit maakte IO Interactive onlangs bekend.

Hitman 3 is inmiddels al een kleine week uit op pc via Steam, ongeveer een jaar nadat de game uitkwam op pc via de Epic Games Store. De lancering van de Steam-versie liep echter niet helemaal vlekkeloos. De game, die feitelijk al een jaar oud is, was op Steam namelijk net zo duur als op release een jaar geleden. Daar waren fans het natuurlijk niet mee eens, daar ze een jaar op deze release hebben moeten wachten. IO Interactive reageert nu op deze klachten door de Steam-versies van Hitman 3 een gratis upgrade te geven. Fans die de Hitman 3 Standard Edition hebben, krijgen een gratis upgrade naar Hitman 3 Deluxe Edition. Ben je al in het bezit van Hitman 3 Deluxe Edition of Hitman Trilogy krijgen een gratis upgrade naar de Seven Deadly Sins Collection.

Vanaf vandaag worden de gratis upgrades uitgerold. Je hoeft hiervoor alleen je game op te starten.

Bron: IO Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord