Hitman 2-fans kiezen voor explosieve pen

Geplaatst:

Drie weken geleden werd acteur Sean Bean als het eerste Elusive Target voor Hitman 2 onthuld. In de eerste trailer toonde zijn personage Mark ‘The Undying’ Faba drie mogelijke wapens. Hitman-fans konden kiezen welk wapen zij aan de game toegevoegd wilde zien worden en de meeste stemmen zijn naar de explosieve pen gegaan.

Alle spelers die het contract voor het eerste Elusive Target spelen voltooien de ‘Explosive Penmanship’ Challenge, die de explosieve pen ontgrendeld. Deze is vervolgens in alle missies van Hitman 2 te gebruiken. De robot stungranaat en het headphone-wurgkoord hebben het dus niet gehaald, maar zijn wel eenmalig te gebruiken tijdens het spelen van ‘The Undying’. De explosieve pen wordt in de game niet beschouwd als een verdacht voorwerp. Agent 47 kan hem in een vijand of op de vloer gooien, waarna deze na korte tijd ontploft. De pen is dus echt krachtiger dan het zwaard!

Hitman 2 verschijnt 14 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Elusive Target ‘The Undying’ is vanaf 20 november te vinden in de Miami-locatie en verblijft hier veertien dagen.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 2

Series

Hitman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord