Hiphop-duo City Morgue teaset nieuwe Rockstar-titel

Krijgen we volgend jaar dan eindelijk Grand Theft Auto VI te zien? Hiphop-duo City Morgue teaset namelijk een nieuwe Rockstar-titel voor 2020.

City Morgue is een hiphop-duo uit New York bestaande uit rappers ZillaKami en SosMula. Het duo plaatste onlangs een wel heel bijzondere afbeelding op hun Instagram. Op de afbeelding is namelijk te zien dat Rockstar Games en City Morgue iets van een samenwerking aangaan die aankomende zomer wordt onthuld. Wat dit precies te betekenen heeft, is voor nu nog niet bekend. Het is echter wel aannemelijk dat het hier gaat om een nieuwe game van Rockstar Games waarvoor City Morgue op de soundtrack staat. We weten namelijk dat Rockstar North aan een next-gen open wereld game werkt, naar aanleiding van een vacature op hun website. De muziek van City Morgue zou zeker niet misstaan op een van de radiostations die je kunt beluisteren in een Grand Theft Auto-game. Grand Theft Auto V, de meest recente game uit die serie, is inmiddels al weer zes jaar oud. Het wordt dus wellicht tijd voor een nieuw deel.

Rockstar Games heeft hierover nog niets losgelaten. Laten we hopen dat hier spoedig meer over onthuld wordt.

BRON City Morgue

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?