Hiphop-duo City Morgue teaset nieuwe Rockstar-titel

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2019 12:45

Krijgen we volgend jaar dan eindelijk Grand Theft Auto VI te zien? Hiphop-duo City Morgue teaset namelijk een nieuwe Rockstar-titel voor 2020.

City Morgue is een hiphop-duo uit New York bestaande uit rappers ZillaKami en SosMula. Het duo plaatste onlangs een wel heel bijzondere afbeelding op hun Instagram. Op de afbeelding is namelijk te zien dat Rockstar Games en City Morgue iets van een samenwerking aangaan die aankomende zomer wordt onthuld. Wat dit precies te betekenen heeft, is voor nu nog niet bekend. Het is echter wel aannemelijk dat het hier gaat om een nieuwe game van Rockstar Games waarvoor City Morgue op de soundtrack staat. We weten namelijk dat Rockstar North aan een next-gen open wereld game werkt, naar aanleiding van een vacature op hun website. De muziek van City Morgue zou zeker niet misstaan op een van de radiostations die je kunt beluisteren in een Grand Theft Auto-game. Grand Theft Auto V, de meest recente game uit die serie, is inmiddels al weer zes jaar oud. Het wordt dus wellicht tijd voor een nieuw deel.

Rockstar Games heeft hierover nog niets losgelaten. Laten we hopen dat hier spoedig meer over onthuld wordt.

Bron: City Morgue
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord