Hints wijzen naar Dante's Inferno 2

Vandaag zijn er opnieuw hints verschenen op een mogelijk vervolg van Dante's Inferno. Zo is de ontwikkelstudio van de game op zoek naar nieuwe medewerkers.

In de beschrijving van de vacature staat dat ze opzoek zijn naar medewerkers die willen werk een een tweede deel van een belangrijke franchise. Aangezien Visceral Games al erg ver is gevorderd met Dead Space 2 gaat het hier waarschijnlijk om het vervolg op Dante's Inferno.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?