Hint naar nieuwe Batman game

Sefton Hill, het brein achter Batman: Arkham Asylum weet ons te melden dat er mogelijk een vervolg komt op deze topgame. Ondanks dat hij het niet letterlijk zei kwam het er wel op neer:

I'm not really allowed to comment on that, but there are definitely lots of exciting stories to tell in Batman's world, and I can say that we're really privileged to work on it, and excited about future possibilities.

Op zich niet zo verwonderlijk aangezien Batman: Arkham Asylum een dijk van een game was die behoorlijk goed verkocht is. Batman liefhebbers hebben weer wat om alvast over te dromen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?